Salutare,
Dragi cititori va arat o varianta de omleta, mai consistenta si mai hranitoare ce va va umple stomacelele dupa o zi la serviciu.
Am pus 5 oua, am tocat o bucata de gogosar rosu, cateva feliute de kaiser, putin ardei iute tocat marunt si o bucata de telemea de vaca sau mozzarella.
Am batut ouale, am pus un fir de sare si unul de piper, si am incorporat toate ingredientele mai putin branza si am varsat tot continutul intr-o tigaie incinsa cu un strop de ulei.
Am dat focul la minim, am acoperit cu un capac si am lasat cam 2-3 minute.
Cu o spatula am incercat sa o intorc fara sa o rup, iar dupa ce am reusit, am faramitat branza pe deasupra si am pus la loc capacul, am inchis focul si am lasat asa cam 2 minute cat sa se topeasca branza.
Am servit cu mamaliguta si cativa castraveti murati in otet. Un deliciu!
Un comentariu:
Faptul ca ai reusit sa o intorci "ca la carte"...asta spune mult!Arata ca ai suficienta indemanare!CE SA ZIC: ARATA SUPER...SI NE FACE SA SALIVAM!
Trimiteți un comentariu