Plimbandu-ma prin Selgros am descoperit niste sosuri chinezesti interesante, mai ales ca ingredientele aratau ca este mai natural decat altele de pe raft, nu am zarit niciun E, in fine, am zis sa iau si sa incerc sa fac o mancare chinezeasca cu ajutorul lor.
Am luat unul dulce acrisor si unul iute si arata ca in poza de mai jos.
Am luat unul dulce acrisor si unul iute si arata ca in poza de mai jos.
Aveam niste carnita de curcan pe care am pus-o la rumenit putin in wok, peste care am pus niste usturoi, ghimbir, fasii de gogosar rosu, sare si piper.
Dupa cateva minute am pus si putin din sosul dulce-acrisor si un strop de sos iute, am amestecat bine si am mai lasat cam un minut la foc mediu amestecand continuu.
Apoi am asezat tot ce era in wok pe un pat de orez fiert.
Super fain a iesit, va recomand sa incercati.
O zi faina!
O zi faina!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu