Chiar daca pare un nume pompos, este o gustare simpla, delicioasa si sanatoasa. Se face in 15 minute si e destul de satioasa.
Ce va trebuie: cateva ciuperci mai marisoare (cam de 5 cm minim in diametru), niste telemea de vaca sau mozzarella, chorizo sau bacon feliat subtire de tot si o bucatica de cascaval taiat butucele de grosimea degetului mic.
Am curatat ciupercile, le-am scos "piciorusele", apoi le-am spalat si le-am pus intr-o tava non-stick. Atentie ciupercile se spala doar deasupra palariei, altfel partea de dedesubt trage apa si se imbiba, devin apoase. Daca nu au pamant deloc pe ele se pot folosi si fara a fi spalate, eventual doar luata pielita de pe de-asupra.
Apoi am pus cate un botz de branza in fiecare cupa de ciuperca, facand cu degetul o gaura in mijloc. Butucelele de cascaval le-am invelit in carnita si le-am infipt in acele gauri, dupa care le-am sarat si piperat pe deasupta.
Am dat la cuptorul incins 8-10 minute si asta a fost tot.
Bon apetit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu