Salutare oameni dragi,
Din capitolul "Sfintele gratare" revin cu partea a doua, petrecuta la Pietrarie in Iasi, un loc superb, cu un aer curat si un gratar mare :)
De spus nu prea sunt multe, imaginile vorbesc de la sine, iar meniul a fost foarte bogat, la carne ma refer :)
Costita si fleici de purcelus,
nelipsitii mici,
copanele si aripioare de pui condimentate,
acompaniate de salata verde cu rosii, castraveti, ceapa si ridichi.
La desert...cirese si prajituri cu lamai si cacao.
Si apoi udatul gatului...
Si prietenii nostri Flocea si Sheeba.
Si nu in ultimul rand natura verde.
O zi buna sa aveti in continuare!
3 comentarii:
Deja vine un miros imbietor ...de pe acest blog cand privim imaginile iar papilele gustative au luat-o razna! Cei doi prieteni ...au prins ceva???(par cam suparati).Cum ai ars tu ....."sfintele" calorii dupa asa meniu??????
Au prins, au prins destule...caloriile le-am ars a doua zi, ca m-a cam durut capul de la bourbon...
Te cred!Bun e vinul..nu-i ca apa ...nici fleicuta nu-i ca ceapa!Asa ca taci ...si nu mai zi nimic!
Trimiteți un comentariu