Salutare,
Mai rarut ca-i mai dragut cu postarile in ultima vreme, dar sper sa nu ma ocarati prea tare sunt si eu om :)
Totusi, azi am venit cu o reteta indiana, oarecum...zic oarecum pentru ca mi-au lipsit cateva mirodenii specifice, dar a mers si fara.
Am preparat niste frigarui de pui, marinate inainte cu o zi, cu un amestec magic ce ii da un gust bun si o fragezime aparte.
Am taiat pieptul de pui in cubulete,
apoi am facut amestecul pentru marinare: iaurt, boia de ardei iute, curry, praf de usturoi, piper, amestec de ierburi de provence. Cica ar fi la Selgros un amestec special "tikka masala" care ar fi mai potrivit decat mixul meu, dar n-am apucat sa caut, voi poate o sa aveti.
Am scufundat bine carnea de pui in acest amestec ce a stat peste noapte la frigider.
Azi am facut frigaruile pe gratarul incins de la aragaz...
Orezul l-am pus la fiert cu o lingurita de curry, iar cand fu gata l-am pus intr-un castron si l-am stropit cu putin sos de soia. Apoi am asezat doua frigarui deasupra si am stropit carnita cu putin sos de chilli.
Cam atat!
Delicios si sanatos!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu