Salutare oameni buni,
De mult timp vroiam sa incerc si eu sa prepar o supa crema si am reusit sa fac una din spanac si morcovi.
Baza acestei supe este spanacul, fie proaspat, fie congelat, e bun oricum, e bogat in vitamine si fier, si pe langa spanac mai vine si morcovul care are si el in o droaie de vitamine, asa ca incercati-o, e sanatate curata.
Prima data am decongelat spanacul in baie de aburi,
apoi am tocat 2 morcovi, un catel de usturoi si o jumatate de ceapa
si le-am aruncat in tigaie cu un strop de ulei la calit.
Peste ele am varsat si un pahar de vin alb, apoi o lingura de pasta de legume sau bulion.
Intr-un recipient inalt am pus spanacul, continutul din tigaie si 2-3 linguri de smantana, sare si piper si am zdrobit cu blenderul de mana.
Am adaugat apoi si supa de legume pana am adus-o la consistenta dorita.
Am tocat un pic de ardei rosu pentru ornat si am facut si o tava de crutoane ca sa mearga impreuna.
Si asta a fost tot. Cel mai important este sa aveti un blender, ca restul iese, iar rezultatul n-o sa va dezamageasca.
O zi buna!
2 comentarii:
Nimic din ce ai aratat tu ...nu a dezamagit!!Si in plus ,nici nu e o reteta greoaie!!!!O sa incercam , sa vedem cum e ,caci nu am "procedat" niciodata.... asa meniu! Succes ..la retete noi!
Multumesc frumos, succes! :)
Trimiteți un comentariu