Salutare,
Dupa cum am promis zilele trecute, azi va arat și borșul de pui cu tăieței de casa, făcut ieri după-amiaza.
Am luat bucățile de pui ramase, în special cele mai osoase care dau gust bun borșului și le-am pus la fiert într-o oala, cam 45 de minute, cu capacul pus pentru ca asa se fierb mai repede și facem și economie la gaz.
Nu uitați sa o spumați după câteva minute, altfel va ieși borșul tulbure și cu un gust ciudat.
Nu uitați sa o spumați după câteva minute, altfel va ieși borșul tulbure și cu un gust ciudat.
Apoi am tocat o ceapa și doi morcovi mărunt și le-am pus în oala. Mai mergea și niște țelină și rădăcină de pătrunjel, dar nu aveam momentan, asa ca am lăsat fără, ca iese bun și asa.
Am condimentat cu sare, piper, putina vegeta și cam doua pahare de borș acru, iar apoi am aruncat și o mana buna de tăieței de casa proaspeți făcuți cu câteva clipe mai înainte.
Am pus capacul și am mai lăsat sa fiarbă câteva minute cât sa se facă tăiețeii, după care am aruncat și o mana de pătrunjel verde tocat mărunt.
Am pus capacul din nou, am oprit focul și am lăsat câteva minute acoperit cât sa se infuzeze aroma pătrunjelului.
Se mai verifica gustul încă odată, îl faceți după cum va place, mai acru, mai sărat, mai piperat, eu îl prefer și și și din toate ;)
Se mai verifica gustul încă odată, îl faceți după cum va place, mai acru, mai sărat, mai piperat, eu îl prefer și și și din toate ;)
Se servește cald, cu un ardei iute, de preferință.
Succes și spor!
Dacă v-a plăcut, vă rog lăsați un comentariu, dați like, share, +1, tweet!
Succes și spor!
Dacă v-a plăcut, vă rog lăsați un comentariu, dați like, share, +1, tweet!
Un comentariu:
MMMMM, Yumyyyy!
Trimiteți un comentariu