Dupa cum va spuneam ieri, am facut si o pizza pe langa painica aceea delicioasa. Am zis ca am facut-o mai altfel de cum o faceam, pentru ca am facut o combinatie de ingrediente la topping mai speciala.
Si mai exact am folosit: ardei capia rosu, porumb, kaiser afumat de casa, chorizo, masline verzi si ingredientul care l-am gasit ca inlocuitor al mozzarellei este telemeaua de vaca nesarata de la "Dorolact". Nu, nu fac reclama, va spun marca doar ca sa stiti ce sa folositi, si eu am descoperit-o din intamplare. Mozzarella cea originala, bulgari, este mult prea scumpa la noi (cel putin pentru mine), iar ca inlocuitor mi s-a parut extraordinar de asemanatoare, atat la gust cat si la textura aceasta telemea.
Am intins bucata de aluat in tava de pizza si inainte sa pun sosul am uns-o cu putin ou ramas de la paine.
Apoi m-am apucat de asezat ingredientele.
Se incinge cuptorul la maxim si se introduce si se lasa aproximatix 10 minute.
Dupa ce o scoateti din cuptor este indicat sa o stropiti cu un fir de ulei de masline sa nu fie uscata la suprafata.
A iesit delicioasa!
Un comentariu:
Asa voi face urmatoarea pizza....promit!Trebuie incercata ..si ...mai vorbim ...dupa!
Trimiteți un comentariu