Poate vi se pare un pic ciudat, dar este o mancare foarte buna si sanatoasa, pastele se pot combina cu tot felul de ierburi si legume, mai ales ca a venit primavara si incep sa apara tot felul de "verzaturi". Asa ca nu va feriti sa incercati aceasta reteta mai ales ca e super-simpla.
Nu e nimic mai simplu decat sa puneti urzicile la oparit, se scurg de apa, dar se mai lasa cam 10%, apoi se paseaza cu putin usturoi tocat si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Aceasta pasta ce s-a format o amestecam cu pastele fierte si asta e toata reteta. Mai radem si putin parmezan pe deasupra si e o reteta de succes intr-o zi de primavara.
Sanatate! ca-i mai buna decat toate...
5 comentarii:
la asta nu ma asteptam,foarte interesant ,am sa fac chiar azi.mersic
Deci , sa facem comentariul de rigoare:tu spui frumos ""un pic ciudat"...mie mi se pare ...un pic mai mult ciudata aceasta reteta " super-simpla" avand in vedere "combinatiunea", dar vreau sa cred ca aroma si savoarea meniului este data de condimente!Si vad ca exista...[sare , piper.usturoi]
Intrebare: ce zici...urzicile , calite un pic cu o "cepusoara" nu dau mai bine?
Desigur, se pot face cum doriti voi...
la urzici (si la spanac) merge foarte bine nucsoara. dupa ce le fierbi, le storci si le toci, condimenteaza-le cum ai zis, adauga nucsoara iar apoi trage-le la tigaie 2-3 minute.
oricum, sunt convins ca e o combinatie foarte buna.
Mersi de pont, chiar vroiam sa incerc nucsoara, n-am mai avut tangenta cu acest condiment...
Trimiteți un comentariu