Salutare oameni dragi,
Va impartasesc neseara o reteta mai light pentru cei ce vor sa-si tina in frau greutatea, o reteta atat de simpla si totusi foarte gustoasa.
Pentru o portie folositi ori un cartof mare ori doi mai potriviti, spalati bine cu partea abraziva a buretelui de vase (fara detergent), apoi ii bagam la cuptorul incins in jur de 35-45 minute.
Sosul tzaziky se prepara foarte usor, va trebuie niste iaurt, un catel de usturoi, o bucata de castravete, putin marar, sare si piper. Castravetele, usturoiul si mararul se toaca marunt si se amesteca cu iaurtul, asezonam cu sare, piper si amestecam bine bine.
Scoatem cartofii de la cuptor cand s-au facut (cea mai simpla metoda e sa infingem furculita in ei si daca intra usor inseamna ca sunt gata) si ii taiem in 4 pe lungime, apoi presaram putin sos peste ei.
Cam asta e tot.
Pofta buna si sanatate!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu