Azi dimineata am incercat o reteta relativ noua de spaghetti, si anume facute la wok cu: ciuperci, usturoi, praz, masline negre si salam sasesc taiat fidelute fine de tot, iar pentru ornat am folosit cascaval ras fin si rosii cojite si taiate cubulete care au stat inainte cu ceva sare, piper si busuioc uscat.
Prepararea e super simpla, ca oricare reteta pe care am postat-o.
Am fiert pastele,
am tocat usturoiul si prazul, am taiat ciupercile si salamul si am desamburit maslinele.
Apoi le-am calit cateva minute in wok cu putin ulei,
am adaugat si pastele fierte
si am amestecat de zor, adaugand si cate o lingura-doua din apa in care au fiert pastele sa nu se usuce.
Si atat...am pus in farfurie intinsa, am ras ceva cascaval pe deasupra, le-am invaluit in cubuletele de rosii cu busuioc si am stopit cu putin sos de soia...
O zi buna!
3 comentarii:
Arata super.....deja ni s-a facut o pofta.... poate maine o sa facem si noi reteta asta..
uuuuffffffffff....deja eram in deficit cu : wok-ul, cu sosul de soia...acum mai am o problema si anume: nu am aparatul de "desamburit " masline!
este din import sau autohton????? Lasand gluma..
totul arata super! Cred ca e si gustos!
Mai vorbim dupa ce o fac!
Maslinele se curata foarte usor cu cutitul, se taie odata maslina in lung si se preseaza cu latul cutitului, apoi se decojeste de pe sambure usor...e un pont invatat de la Jamie Oliver :P
Trimiteți un comentariu