Salutare dragilor,
Iata o reteta de care cred ca nu ati auzit :)
Am facut zilele astea un experiment ce cred ca place iubitorilor de paste, nu e ceva nemaipomenit, dar suna destul de ciudat "paste penne cu oua de prepelita si carnati de Plescoi, in sos alb de smantana si branza de capra maturata". O fi sunand ciudat, dar cu siguranta sunt delicioase, credeti-ma pe cuvant.
Pentru 2-3 portii eu am pus jumatate de punga de paste penne, doi carnati de Plescoi, vreo 4 oua proaspete de prepelita doi catei de usturoi, o ceapa micuta, o jumatate de ardei iute, doua linguri de smantana, o jumatate de baton de branza de capra, sare, piper, oregano si busuioc uscat.
Tocam usturoiul, ceapa, ardeiul si carnatul,
dupa care le calim putin in tigaie.
Fierbem pastele conform indicatiilor de pe pachet si apoi le clatim repede cat sa nu se raceasca.
Peste ele aruncam continutul din tigaie, smantana, branza de capra, ouale, asezonam cu condimentele mentionate mai sus
si amestecam bine pana se omogenizeaza tot.
Se servesc calde si imediat, cat este sosul cremos.
Pofta mare!
4 comentarii:
DECI: carnati de Plescoi, oua de prepelita ,branza de capra( maturata...sa se stie!)...cred ca ai spus bine ca totul este delicios doar ca nu sunt la indemana oricui...asa ca ..ramane sa te credem pe cuvant!O reteta mai aparte!
branza e maturata, nu capra :)) limba asta romaneasca cu mii de intelesuri :P
...si totusi e o mancare destul de accesibila
Super reteta ! Te invit sa participi la provocarea "Dulce Romanie" a carei gazda sunt in luna februarie
cu mare placere...
Trimiteți un comentariu