Salutare,
Va ziceam in postarea trecuta de o ciorba de perisoare buna si iata ca a sosit si momentul ei. Este mancarea ideala daca v-ati saturat de fripturi si mancare uscata.
Eu am facut-o cu morcov, pastarnac, ceapa, ardei gras, rosii, lamaie pentru acrit, iar perisoarele din carne de pui cu orez.
Am tocat legumele marunt si le-am pus la fiert vreo 20 de minute,
apoi am format perisoarele din carne tocata de pui asezonata cu sare, piper, boia de ardei, peste care am pus cateva linguri de orez fiert. Cantitatile sunt din ochi :).
Le-am scufundat in oala si le-am mai lasat vreo 10 minute, iar apoi am condimentat cu sare si piper, putina Vegeta si am acrit cu o jumatate de lamaie. Poate un pic mai mult de jumatate ca sa taie greata :).
Se mai poate adauga daca doriti, taitei sau cartofi, totul tine de gusturile dvs.
Se mai poate adauga daca doriti, taitei sau cartofi, totul tine de gusturile dvs.
Cam atat...cine spunea ca ciorbele sunt greu de facut, s-a inselat, mie mi se par cel mai usor de preparat, totul tine de gust.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu