Salutare dragilor,
Va e pofta de o omleta buna?
Mie mi-a fost, azi, si iata ce a iesit...
Am batut 3 oua cu o lingura de smantana,
am tocat un pic de ardei iute, desamburit cateva masline, feliat un carnat de Plescoi si ras un pic de Edam.
Apoi am incins o tigaie cu putin ulei si am varsat ouale batute, amestecand usor in stratul de la fund cat sa apuce sa duca tot oul batut pe fundul tigaii si sa nu ramana nefacut deasupra.
In jumatate din suprafata am presarat celelalte ingrediente,
si am invelit cu cealalta jumatate, mai lasand cateva secunde cat sa se patrunda aromele si sa se topeasca branza.
Am servit-o cu castraveti murati, asa cum se mananca la noi in Moldova :)
Minunat!
O seara buna!
3 comentarii:
Doar un ...maestru in arta culinara, poate sa scoata asa "perfectiune"! ( auzi domle...sa nu se rupa deloc omleta asta.!!..mai sa fie!!???)DA...O EXECUTAM...macar asa de ciuda, sa vedem de ne iese la fel!
E perfecta!! si gustoasa tare!
Mersi ;)
Trimiteți un comentariu