Salutare dragilor,
Iata mancare ce poata nu are un aspect tocmai apetisant, dar este foarte gustoasa si usor de digerat.
Am facut o mancarica din:
ardei copti taiati fasii, vreo 8-9 la numar
o ceapa marisoara
2-3 catei de usturoi
2-3 rosii de gradina mai maricele
o punga de 500g de ficatei de pasare.
Procedeul e foarte simplu, am luat o cratita cu capac, in care am calit putin ceapa tocata, peste care am adaugat bucatile de ficat.
Am lasat vreo 5 minute invartind pe toate partile ficatul, apoi am asezat uniform fasiile de ardei, am presarat si rosiile taiate cubulete, am asezonat cu sare, piper, cimbru si putin oregano,
peste care am pus si un pahar cu apa si am lasat sa bolboroseasca timp de 20-25 de minute, amestecand din cand in cand.
La final am adaugat si usturoiul tocat marunt, si cam atat a fost.
Sper sa va placa...
PS: Pozele astea nu sunt facute cu noul aparat :D, asta asa sa nu duc in eroare asteptarile.
2 comentarii:
Eu prefer sa le gatesc separat: ficatei cu sos +ardei copti cu ulei(de masline- extravirgin) si otet(balsamic)...dar in fine, s-ar putea ca si aceasta combinatie sa fie buna! Nu contest pana nu pregatesc! Oricum este ceva nou!si cum orice noutate ne face curiosi ...trebuie incercat!
Se poate sa fie bun si asa, fiecare poate sa-si foloseasca imaginatia si cunostintele cum stie mai bine :)
Trimiteți un comentariu