Salutare,
Va place porcul?
Daca va place, cu siguranta o sa iubiti aceasta reteta, simpla de felul ei, dar complexa in ceea ce priveste gustul.
Pentru doua portii va trebuie 4 bucati de carne de porc, cotlet sau ceafa, care le punem la marinat peste noapte sau cel putin doua ore inainte, intr-un mix format din: ulei de masline, mix de condimente libanez pentru shaworma, piper, o lingurita de miere, un strop de otet balsamic si cam atat.
Inainte sa punem carnea pe gratar incercam sa o uscam un pic cu un servetel. carnea se rumeneste mai bine si mai frumos daca este putin uscata la exterior.
Dupa vreo 10-15 minute o scoatem pe farfurie si preparam sosul de gorgonzola.
Ne trebuie o ceasca de smantana lichida, o bucata de gorgonzola si putina sare si piper.
Punem smantana intr-o olita la incalzit, rupem branza bucatele si amestecam cu telul pana se topeste, mai lasam sa bolboroseasca putin pana se ingroasa un pic, apoi il lasam sa se racoresca.
Pe o farfurie intinsa intindem un pat din acest sos si asezam bucatile de carne pe el.
Se serveste cu o salata verde sau salata de varza sau cu ce va place voua :)
Va doresc o zi placuta si pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu