Din nou o reteta de spaghetti, de data aceasta cu pui. Daca stau sa ma uit in urma la retetele postate, nu cred ca am niciuna cu pui facuta, asa ca tot e ceva nou :)
Am folosit jumatate de pachet de spaghetti, o pulpa de pui intreaga, dezosata si taiata bucatele mici, o ceapa potrivita, doi catei de usturoi, sare, piper busuioc uscat, vreo jumatate de cana de sos de rosii, ulei de masline, masline desamburite, cateva feliute de gogosari in otet, si cateva faramaturi de branza cu mucegai la ornat.
Am pus pastele la fiert,
am pregatit ingredientele.
Apoi am pus bucatelele de carne la rumenit in wok cu putin ulei,
dupa care am adaugat pe rand ceapa, usturoiul, maslinele si gogosarii.
Iar mai apoi si sosul de rosii.
Dupa ce au bolborosit toate impreuna vreo cateva minute am adaugat si pastele din oala,
amestecand bine inca vre-un minut.
Cam atat!
Le-am asezat pe o farfurie si am rupt si cateva bucatele de branza Roquefort pe deasupra cat erau fierbinti.
Si bineinteles ca merge si un pahar de vin rosu alaturi.
O zi buna sa aveti!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu