Am fost vara asta la Poiana Sarata si am zis sa incerc sa fac pizza pe gratar, nu mai facusem niciodata si eram curios cum iese, plus ca alta varianta nu prea era, deoarece am stat la o casa batraneasca si nu era decat rola si aragaz cu butelie pe terminate. Vreau sa va spun ca iese super, exact ca la vatra, singura chestie e ca trebuie pusa o tava sau un capac peste ea ca sa se coaca uniform, altfel ramane cruda in partea de sus si se rumeneste pe fund, iar faza si mai buna e ca se face repede, mult mai repede si mai bine ca la cuptorul de acasa, cam in 5-7 minute e gata, in functie de cat de crocanta si de rumena o vreti. Eu sincer am ars doua pana am gasit varianta optima.
Reteta care am folosit-o ca sa prepar aluatul este la fel ca si aici. In jos am pus niste poze cu "lucratura" din acea seara.
Eu si cu var'miu eram "pe felie" sa nu ardem "treaba"...iar mai jos rezultatele...yummy!!! Am cam infulecat in seara aia...
Uite pita
...si uite pizza :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu