Fratilor, m-am dat pe chinezareala si nu imi pare rau. Imi place orezul, imi plac pastele, imi place carnea si imi place branza de toate felurile, de aceste lucruri nu ma pot desparti in aceasta viata orice mi-ati face.
Asa ca am sa continui cu retete ce contin elementele de mai sus si azi va spun despre o reteta pe care o fac des in ultima vreme, datorita kilogramelor pe care le-am pus pe mine, dar si pentru ca imi place la nebunie.
Am folosit o bucata de carne frageda de vitel pe care am taiat-o feliute subtiri cu un cutit foarte bine ascutit, iar apoi am pus-o la un baitz ca aici.
Dupa marinare le-am aruncat in wok-ul incins impreuna cu cateva fasii de ardei gras rosu. Le-am sotat nu mai mult de 3-4 minute si carnea s-a facut demential de frageda si de suculenta.
Le-am asezat langa o portie de orez, pe care puteti sa-l faceti in nenumarate feluri...fiert in supa, cum am facut eu acum, amestecat cu ou maruntit, cu legume sau chiar simplu.
Va urez numai bine si spor in bucatarie!