Spre rusinea mea nu am avut ocazia sa incerc pana acum pastele din orez, iar acum ca am vazut cum sunt, nu mai vreau sa ma despart de ele. Au un gust excelent, sunt mai elastice decat cele traditionale, si cica ar fi mai sanatoase, plus ca se pun in apa fierbinte si sunt gata in 2-3 minute, deci nu necesita fierbere.
Pentru reteta aceasta am folosit jumatate din pachet, vreo 2 ciuperci mai marisoare, o mana de carne de pui fiarta si taiata fidelute, doi catei de usturoi, o ceapa rosie mica taiata julienne, 2 linguri de susan, 2 linguri de sos de soia, piper, cimbru.
Intai am infierbantat niste supa de pui si am pus pastele sa se inmoaie.
Apoi intr-un wok am pus la sotat usturoiul, ceapa, carnea si ciupercile. Am adaugat si cateva linguri de supa in wok dupa vreo doua minte.
Am condimentat si am presarat si susanul,
iar apoi am varsat pastele in wok
si am amestecat bine bine, mai adaugand si putin sos de soia.
Din pricina sosului capata o culoare maronie.
Si asta e tot. Se mai presara sos de soia si in farfurie in cazul in care mai doriti.
O zi buna!