Cred ca este a treia reteta de pilaf postata de pana acum si nu ma opresc aici. :)
Este mancarea cea mai rapida pe care o recomand tuturor ce se afla intr-o pana de idei culinare.
De facut, nimic mai simplu: tocam carnea cubulete (poate fi aproape orice fel de carne) si o aruncam intr-o tigaie mai incapatoare cu putin ulei sa se coloreze putin, apoi adaugam si legumele tocate marunt (ceapa, morcov, ardei grasi, si ce mai aveti voi prin frigider ce ar merge).
Apoi adaugam peste niste supa sau apa pana se acopera totul. Punem capacul si lasam la foc mic pana absoarbe orezul lichidul (cam in 15-20 de minute ar trebui sa fie gata). Nu uitati sa amestecati din cand in cand sa nu se prinda de fund!
Simplu, nu? ;)
Un comentariu:
Daca e simplu sau nu ...fiecare cum crede! DAR E BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN!TARE BUN! este una din retetele mele preferate culese de la tine !E adevarat ca ce este bun ...ingrasa????:))
Trimiteți un comentariu