Am cam absentat nemotivat o bucata de vreme si ca sa ma revansez am v-am facut o pizza, rustica ii zic eu deoarece are ingrediente ceva mai de la tara si aici ma refer in primul rand la casul de oaie.
Reteta de aluat original napoletan o gasiti aici, asta ca sa nu ma mai repet ca nu are sens, in rest am continuat cu porumb, ciuperci, masline negre, pastrama de porc, salam uscat cu alune.
Ingredientul minune, grasimea de porc ;), eu am gasit numai la Kaufland, sau puteti pune de tara.
Mi-au iesit doua portii de aluat din reteta mentionata in link, injumatatita.
O zi buna va doresc!
4 comentarii:
Arata bine! cred ca e si buna....ca tot ce faci tu...dar, am o problema; salam uscat cu alune?????
SI am o rugaminte: nu incerci si ceva preparate de post?
Asta vroiam sa zic si eu: din ce tara ai luat salamul uscat cu alune, ca pe la noi la tara se gaseste mai mult salam cu soia? ;-)
Merci! O saptamana frumoasa
Salmul ala cu alune e din Franta, e o specialitate de-a lor, dar eu am pus ca-l aveam, dar mergea si altul :)uite o poza http://2.bp.blogspot.com/_tTrMQsVgYZc/TMW65eL5p9I/AAAAAAAAA84/Oei08XfolSQ/s1600/P1040069.JPG ei de fapt ii zic carnat ca e mai subtirel...
Iar mancare de post, este ceva postat, dar nu stiu, eu nefiind cu din-astea sfinte nu m-am gandit, dar iau in considerare...
HA, Ionescu, acu sa te vad, ceva de post, ce ai sa pregatesti?
Trimiteți un comentariu