Salutare din nou cu o rețetă ce a prins pe Facebook și vroiam sa v-o destăinui.
Este vorba de piept de pui cu chorizo într-un un sos de smântână condimentata și o garnitura de broccoli.
Începem prin a încinge o tigaie cu putin ulei în care aruncam o mana de chorizo tocat, apoi după 10 secunde aruncam și pieptul de pui tăiat cubulețe. Lăsăm sa prindă un pic de culoare apoi putem adaugă smântâna (se poate folosi lichida sau normala) și mixul de condimente care poate fi făcut din curry, boia de ardei, sare și piper.
Lăsăm sa bolborosească la foc mic vreo 2-3 minute și apoi e gata.
Nu știu dacă am mai zis, dar în cazul în care nu știți cum sa faceți broccoli corect, va dau doua metode simple: fiert 2-3 minute în apa cu putina sare, ca la paste sau la baie de aburi circa 5-6 minute. In ambele situații nu se exagerează cu fiertul pentru ca acesta sa rămână crocant și sa aibă o culoare verde aprins, plăcută. La final se stropește cu putin ulei de măsline sau putin unt și se condimentează cu sare și piper pentru gust plăcut.
Succes și pofta mare!
Dacă v-a plăcut, vă rog lăsați un comentariu, dați like, share, +1, tweet!