Salutare,
A trecut ceva vreme de când am făcut rețeta asta de pizza, pe care nu o mai făcusem vreodată, i-am făcut poze la momentul dat, dar nu am mai apucat sa o postez pe blog, Dar azi a venit momentul sa o fac și voila!
Așadar, nu e mai complicat decât o pizza normala, decât ca toppingul, și anume sosul bolognese, trebuie făcut dinainte pentru a apuca sa se răcească.
Se întinde aluatul, însă la aceasta pizza, bordurile trebuiesc înălțate putin, pentru ca evita prelingerea sosului peste aluat, astfel blatul se va prinde de tava și nu va fi plăcut.
Se întinde sosul direct pe aluat, cât mai uniform, iar apoi adaugăm felii de mozzarella și parmezan ras.
Dam la cuptorul încins la maxim, pe raftul cel mai de jos. Asa este de preferat sa se coacă întotdeauna pizza într-un cuptor de casa, trebuie sa existe acel soc termic în care aluatul sa se umfle instant.
Succes!
Dacă v-a plăcut, vă rog lăsați un comentariu, dați like, share, +1, tweet!