Salut,
E duminica dimineata si m-am trezit cu pofta de oua fierte, mancare tipica pentru dejun si n-am mai stat pe ganduri si am pus doua oua de tara la fiert(banuiesc ca stie toata lumea cum se fierbe un ou :P), le-am lasat 5 minute, adica tari, ca asa am vrut acum, de obicei se fac moi si se intinge painea in galbenus...ma rog, gusturile nu se discuta, se satisfac. Le-am crapat in doua, am presarat sare si piper pe ele, simplu si hranitor... :)
Si cu ce sa mananc, decat cu cateva felili de toast (paine prajita), dar facuta un pic altfel de cum o face lumea normal, la toaster uscata si seaca. Aveam o sticluta cu ulei aromat(doi catei de usturoi zdrobiti cu latul cutitului si niste rozmarin aruncate intr-o sticluta de 250ml), am pus o tigaie la incins si am stropit un pic niste felii de paine subtiri cu acest ulei aromat si le-am lasat in tigaie la "colorat".
Rezultatul = felii de paine crocanta cu o aroma deosebita pe care le voi folosi si la reteta urmatoare pe care am facut-o tot azi, salata de vinete cu maioneza.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu