O rețetă simpla, cu ingrediente la îndemâna și savoare maxima.
Rețeta de aluat e aceeași ca la pizza și o găsiți aici
Dupa ce ați făcut aluatul, acesta îl întindeți pe blatul de lucru, dându-i o forma cât mai dreptunghiulara.
Ca și ingrediente aceasta rețetă este precum pizza, foarte versatila, puteți pune ce va place sau ce aveți "pe stoc", ca sa zic asa.
La baza, eu am uns cu un sos de smântână cu ou, voi puteți folosi sos de roșii, pesto, ketchup, muștar, etc. oricare merge, după gustul și preferința voastră.
Apoi urmează ingredientele solide, cum ar fi spanac, cașcaval, bacon, dar lista poate continua, însă ca și la pizza, nu trebuie sa exageram.
După ce am împrăștiat uniform toate ingredientele, rulam aluatul, îl secționăm din jumătăți în jumătăți, apoi îl așezăm într-o tava.
Lăsăm sa crească putin, cam 30 de minute, apoi băgăm la cuptorul încins la 180 de grade timp de 30 de minute sau pana se rumenesc.
Succes și pofta buna!
Nu uitați, dacă v-a plăcut, vă rog sa dați un like, +1, share, tweet!
Mulțumesc și va doresc o zi plăcută!
Mulțumesc și va doresc o zi plăcută!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu