Salutare,
Week-end-ul acesta am avut pofte :), nu mai facusem demult tare o pizza. Si amfacut una exact cu ce aveam prin casa la momentul respectiv.
Asa ca am facut aluatul, iar ca sa nu ma mai repet va dau link-ul la reteta mea de aluat...
Am facut sosul din suc de rosii, cu un strop de ulei de masline, sare, piper, oregano, usturoi, si l-am intins pe aluat,
apoi am presarat porumb dulce, niste ceapa taiata julienne, o jumatate de ardei kapia, cateva feliute de salam uscat cu alune si cateva felii de pastrama afumata.
Stiu ca multi pizzari pun intai de toate branza, mie imi place sa o adaug la sfarsit, si am faramitat niste cas de vaca inchegat, care are cam acelasi gust si aceeasi consistenta cu mozzarella italiana.
Fiind nesarat acest cas, am presarat si un pic de sare si piper pentru gust, dar am si stropit cu un pic de ulei de masline ca sa nu iasa uscata.
Am bagat-o la cuptorul incins timp de 15 minute, pana s-a colorat pe margini.
A iesit foarte bine...
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu