Nu stiu cum a fost copilaria voastra, dar a mea a fost in mare parte la tara, la bunici, toate vacantele le petreceam mai mult acolo, iar iarna, fiind greu pe atunci cu snacks-urile, bunicul meu ne facea cartofi pe plita, mai exact ii taia felii si ii lasa sa se dogoreasca pe plita, apoi ii serveam cu sare grunjoasa. Erau chiar buni si cat se poate de naturali, niste snacks-uri sanatoase.
Zilele trecute plimbandu-ma printr Selgros, am dat de niste jucarii interesante care mi-au completat inca un pic bucataria.
O razatoare universala,
si un set de ustensile destul de complet dupa parerea mea, marca italiana.
Si avand acesta razatoare, m-am apucat sa fac acei cartofi de care va spuneam mai sus, numai ca in loc de plita taraneasca, am folosit o tigaie.
Au iesit ca un fel de chipsuri, exact ce mancam eu cand eram mic, pe uscat, fara ulei, fara nimic.
Au iesit ca un fel de chipsuri, exact ce mancam eu cand eram mic, pe uscat, fara ulei, fara nimic.
Oricum, incercati, o sa va placa.
Si nu uitati, cartofii nu ingrasa asa tare daca sunt mancati simpli, fara alte asocieri.
O zi buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu