Salutare,
Poate si voi va gandeati ca n-ar merge combinatia asta, dulce cu sarat, fructe cu legume, dar uite ca eu am incercat-o si vreau sa spun ca nu e rea.
Am folosit la reteta asta o mana de carne de vitel tocata cubulete, o bucata de ceapa, un morcov, o clementina, o bucata de ghimbir, doi catei de usturoi si patru sosuri: sos dulce-acrisor, sos de stridii, sos de chilli si sos de soia.
Am pus carnea la colorat in wok peste care am adaugat legumele, iar dupa cateva minute si clementina taiata cubulete. Am stropit putin din fiecare sos spre final si
am servit pe pat de orez, iar peste am presarat putin susan.
Simplu si rapid, ca toate retetele ce vin de la mine :)
S-aveti un week-end minunat!
2 comentarii:
Super combinatia !!! Si niste zeama de porto ar merge struna!! Tare pofta mi-ai facut !
Ma bucur ca deschid apetitul :P
Trimiteți un comentariu