Ingrediente:
- 1/2 varză
- 2 cepe mari
- o bucată de țelină
- 2 morcovi
- o lingură cu vârf de bulion sau un pahar de suc de roșii
- cârnați de casă afumați
- cimbru și două foi de dafin
- sare și piper
Mod de preparare:
Pentru început se taie cârnații în bucăți de lungimea unui deget și se prăjesc puțin în oală până prind puțină culoare, după care îi dăm deoparte.
Se toacă ceapa, morcovul și țelina și se călesc câteva minute în aceeași oală.
Se toacă varza și se varsă peste legumele călite.
Se umple cu apă până se acoperă conținutul.
Adaugăm sucul de roșii, cimbrul, foile de dafin, sarea și piperul și amestecăm ușor.
Introducem și carnații peste, punem capacul și lăsăm la foc mic să fiarbă timp de vreo oră și ceva, amestecând în oală din când în când.
Succes și poftă bună!
Nu uitați, dacă v-a plăcut, vă rog sa dați un like, +1, share, tweet!
Mulțumesc și vă doresc o zi plăcută!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu