Ingrediente:
- un aluat foitaj rotund
- 6 cârnați proaspeți
- ou pentru uns pe deasupra
- parmezan ras
Mod de preparare:
- Întindem aluatul pe masa (putina faina ajuta aluatul sa nu se lipească)
- împărțim aluatul în 4, apoi fiecare sfert în 3, ceea ce ne va da 12 triunghiuri
- tăiem cârnații în doua sau un pic mai lungi decât baza unui triunghi (nu trebuie sa fie exact)
- poziționăm bucata de carnat pe aluat și rulam înspre vârf
- se așează în tava cu o foaie de copt
- se ung cu ou
- se presară parmezan ras
- se da la cuptor, la 180 de grade circa 10-15 minute sau pana s-au rumenit.
Succes și pofta buna!
Nu uitați, dacă v-a plăcut, vă rog sa dați un like, +1, share, tweet!
Mulțumesc și va doresc o zi plăcută!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu