Salutare,
Astazi va arat cum sa preparati niste paste adevarate si sanatoase, cu legume si un pic de pastrama afumata. Va trebuie doar dovlecel, ardei gras rosu, masline, ceapa, usturoi, cateva feliute de pastrama de casa, un ou si o mana de cascaval ras.
Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se pun la calit intr-o tigaie incinsa cu putin ulei, apoi adaugam si ardeiul gras taiat fasiute, pastrama taiata fidelute, maslinele fara samburi si dovlecelul facut fasii cu cutitul economic.
Dupa ce au fiert pastele, le scurgem si le punem peste legume, iar dupa aceea adaugam oul batut si mana de cascaval. Amestecam bine vreo 30 de secunde, dar atentie, se inchide focul in momentul in care adaugam oul pentru ca riscam sa se transforme in marmelada, in loc sa se formeze un sos cremos.
Cam asta e...simplu, delicios si sanatos. Si nu uitati, pastele fierte "al dente", nu ingrasa asa tare cum credeti, mai ales cele facute cu faina integrala.
Pofta mare!
Un comentariu:
Pai cum adica "adevarate"...ce pana acum toate bunaciunile de la capitolul paste sunt... "false?" :). Eu le-am testat pe majoritatea si sunt super! Doar ca azi ai postat ceva mai "light",cum zici tu ,mai sanatoase.P.S: cum adica"al dente"....ca nu toti le avem cu expresii straine!
Trimiteți un comentariu