Salutare oameni buni,
Un desert cred ca nu srica nimanui, poate diabeticilor :). Cred ca acesta va va placea si cred ca o sa-l incercati pentru ca e prea bun.
Niste papanasi "mai branzosi" fara praf de copt si fara multa faina cu cate un cleste de inghetata calare deasupra.
Facem compozitia papanasilor cu 500g branza de vaci, 2 linguri de faina, un ou (sau doua), 2-3 linguri de zahar si esenta de vanilie. Se amesteca toate foarte bine pana se creeaza compozitia potrivita.
Apoi ne pudram cu putina faina pe maini, si luam la modelat papanasii, in ce forma dorim noi
apoi ii asezam intr-o tigaie cu ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.
Le scoate si le lasam sa se odihneasca pe niste servetele intr-o farfurie cand s-au gatit.
Acesti papanasi sunt buni cu orice, cu dulceata, frisca din smantana sau cum i-am papat eu, cu inghetata.
Yummy!