Salutare,
M-am trezit azi cu o poftă de un sandwich bun, am dat un ochi prin frigider și am găsit asa: niște bacon, cașcaval, ardei kapia, ceapă roșie (nu era în frigider, ci în coșul cu legume), muștar și ketchup. Am văzut aceste ingrediente și am decis sa fac un sandwich cald, în stil hamburger.
Într-o tigaie, am pus o lingură de ulei și am dogorit putin baconul pe ambele părți, după care l-am scos și l-am tăiat fășii de un deget. In ce a rămas în tigaie, am pus la rumenit o chiflă tăiată în două pe orizontală, iar după ce s-au rumenit, am uns o parte cu ketchup și o parte cu muștar. Pe "bază" am așternut fășiile de bacon și cașcavalul și am pus-o în tigaie, în picioare, acoperită cu un castron înalt pentru a se topi putin cașcavalul.
Când cașcavalul a început să se muleze pe bacon l-am scos din tigaie și am pus peste, câteva fire de ardei kapia si ceapa roșie.
Asta e tot! Sper să-l încercați și voi, e mult mai bun decât un sandwich rece cu gust sec și ne-apetisant.
P.S. Se mai poate adăuga și salata verde, câteva feliuțe de castravete murat, un sos mai special etc. însă, după cum am spus, l-am făcut cu ingredientele ce le avem pe moment și destul de rapid.
Dacă v-a plăcut, vă rog lăsați un comentariu, dați like, share, +1, tweet!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu