Salutare,
Într-un week-end cu vreme buna bănuiesc ca mai toată lumea a făcut un grătar, iar cum micul tradițional e aproape nelipsit și întotdeauna este din belșug pe grătar, iar inevitabil va ma și rămâne pentru acasă, dar după ce a stat o noapte la frigider parca nu va mai vine asa tare sa-l mâncați.
Aici intervine rețeta mea în care sunt implicați și anume, o pizza.
Aluatul e deja cunoscut pe blogul meu și îl găsiți explicat dând clic aici.
Din acel aluat va ies cam trei pizza de aproximativ 30 cm, deci îl tăiați în trei și întindeți o bucata într-o tava unsa cu putin ulei înainte. Restul poate sta câteva zile liniștit la frigider sau congelator dacă nu vreți sa îl preparați tot odată.
Sosul de roșii eu l-am făcut din suc de roșii de casa, un strop de ulei, sare, piper, oregano. Ungem aluatul cu 3-4 linguri de sos, apoi eu am presarat ceapa si usturoi verde, tocat mărunt, micii reci tăiați felii.
Pe deasupra eu am pus un mixt din caș de oaie ras amestecat cu cașcaval de casa, apoi măsline kalamata.
Se da la cuptorul încins la maxim, pe raftul cel mai jos, timp de vreo 10 minute sau pana devine rumena.
Sper sa o încercați, nu e greu de făcut și e foarte gustoasa.
Succes și aștept poze cu pizza voastră pe pagina de Facebook a blogului.
Dacă v-a plăcut, vă rog lăsați un comentariu, dați like, share, +1, tweet!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu